Een internet bedrijf

Wij ontwikkelen en beheren informatieve websites.

Online Informatie

Middels websites bieden wij online informatie aan namens aangesloten partners.

Probleem Oplossers

Niet zelf zoeken naar leveranciers, maar snel en gemakkelijk via Treechicken websites. Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen.

Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk van spouwmuurisolatie experts die u graag vrijblijvend van advies & offertes voorzien.

Disclaimer

Treechicken BV is een internet bedrijf dat gespecialiseerd is in het verstrekken van relevante informatie over (actuele) technische onderwerpen zoals onder meer spouwmuurisolatie, asbestverwijdering, zonnepanelen etc. Treechicken heeft talloze partners in verschillende branches verspreid over geheel Nederland die u graag van dienst zijn met het verstrekken van informatie, advies en vrijblijvende offertes. Uw aanvragen kunt u via de aanvraagformulieren versturen die op onze websites staan. Treechicken BV is echter geen erkend adviseur, intermediair, installateur of aannemer en voert de werkzaamheden derhalve niet zelf uit.

 DISCLAIMER

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Treechicken BV is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en er kunnen ook overigens aan de site geen rechten worden ontleend. Treechicken BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie

COPYRIGHT

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Treechicken BV is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

AANSPRAKELIJKHEID

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site. Op deze website en het gebruik daarvan is het Nederlands Recht van toepassing. Gebruik van deze website betekent dat u notitie hebt genomen van bovenstaande en dat u bovenstaande accepteert.
(C) 2007 – 2016 – Alle rechten voorbehouden

Vragen ? (s.v.p. geen technische of offerte-aanvragen via dit formulier)